fbpx

Estudio Espana – poveste

In urma aparitiei pe Blogul Alinei Ceusan, m-am decis sa detaliez putin conceptul celui mai drag concept store pentru mirese din Cluj-Napoca, Estudio Espana Romania.

20131205-133645

 

 

Conceptul Estudio Espana s-a nascut din dorinta Alinei Timaru si a Milei Clares, de a aduce in orasul Cluj-Napoca rochii de mireasa haute couture.

Calitatea materialelor si mai ales arhitectura designului, diferentiaza creatile artistilor spanioli Jesus Peiro, Raimond Bundo, Miquel Suay, Victorio y Lucchino si Inmaculada Garcia de ceilalti creatori prezenti in peisajul local al rochilor de mirese. Colectiile prezente in atelierul Estudio Espana apartin sezonului primavara -vara 2014 si au fost prezentate la Barcelona Fashion Week.

Despre acesti designeri se pot scrie multe insa cel mai important este ca toti au o experienta de peste 10 ani in crearea de rochii de mireasa. Filosofia acestora se refera in special la trairile pe care le simte o viitoare mireasa atunci cand se imbraca pentru prima oara intr-o creatie de-a lor. Raimond Bundo propune o filosofie de viata care se regaseste si in constructia rochiilor create de acest brand, care se materializeaza prin armonia dintre autenticitate si valorile familiei. Jesus Peiro ilustreaza rochia perfecta de mireasa printr-un design aristrocat, ale caror forme sunt evidentiate de liniile sofisticate, iar Victorio y Lucchino este designerul Casei Regale din Spania, imbracand generatii la rand de viitoare printese, cu splendide creatii vestimentare.

Toti acesti designeri sunt publicati in Vogue Espana, iar unele dintre rochiile prezentate pe catwalk la Barcelona Fashion Week, se gasesc pe stoc chiar la atelierul Estudio Espana. Acesta este localizat pe str. Emil Isac, 23, intr-un context liric, unde cele 7 camere fac parte din cladirea memoriala care poarta numele celebrului poet clujean.

Deci nu uitati! Orice vis se implineste dace mergeti in locul potrivit!

 313.ro139

estudio espana
estudio espana

 

 

estudio espana
estudio espana

 

 

estudio espana
estudio espana

 

 

estudio espana
estudio espana

 

estudio espana
estudio espana

 

estudio espana
estudio espana

20131205-132559

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights